Tato verze překvapí svojí chutí! Obsahuje pouze ořechy a sušené ovoce …a dobrá – maličko super kvalitní vegan čokoládky. Vydrží dlouho ve spíži a získají si každého svojí šťavnatostí i křupavostí.
INGREDIENCE:
JAK NA TO?
Mandle, brusinky i meruňky nakrájejte nožem na velmi malé kousky. V mixéru rozmixujte banán a cukr, přidejte špetku vanilky a soli. Ve větší míse smíchejte nasekané ovoce a mandle a vlijte na ně tekutou směs a důkladně vše spojte. Na plech vyložený pečícím lžičkou tvořte malé kupičky o tloušťce asi 1 – 2 cm. Marokánky pečte 18 minut na 150 °C. Po vychladnutí si rozehřejte čokoládu ve vodní lázni a namáčejte je v čokoládě ze spodní strany, nechte v chladu zatuhnout a je HOTOVO!!!