ŘEZ Z BEZLEPKOVÝCH OVESNÝCH VLOČEK S ČOKOLÁDOVOU POLEVOU

Máte doma mlsouna? Přemýšlíte , co na svačinku či snídani?

Tyto jednoduché řezy splní nejnáročnější požadavky:

  1. DODAJÍ DO TĚLÍČEK SPOUSTU ENERGIE, KTERÁ SE VŠAK DÍKY KOMBINACI ZÁKLADNÍCH MAKRONUTRIENTŮ (BÍLKOVINY, ŠKROBY, TUKY) POZVOLNA UVOLŇUJE.
  2. JSOU ČISTÉ – PŘÍRODNÍ, BEZ EMULGÁTORŮ, LEPKU, LAKTÓZY, SOJI ČI NEVHODNÉHO CUKRU
  3. MAJÍ VYNIKAJÍCÍ CHUŤ
  4. NEDROBÍ :)
  5. DODAJÍ TĚLU ZÁKLDNÍ STAVEBNÍ PRVKY A MOZKU ENERGII PRO JEHO FUNKCI

Jdem na to, za chvilku máte hotovo!

INGREDIENCE:

Korpus

Čokoládová poleva

POSTUP PŘÍPRAVY:
Dortovou formu o velikosti 20x20cm vyložte pečícím papírem. V mixéru rozmixujte ovesné vločky, rozinky a sůl. V rendlíku na mírném ohni rozpusťte med, kokosový olej a ořehové máslo. Rozmixované ovesné vločky spojte se vzniklou medovou směsí, důkladně promíchejte. Těsto rovnoměrně rozetřete do formy. V misce smíchejte med, kakao a rozpuštěný kokosový olej, výsledkem bude čokoládová poleva.
Polevu rovnoměrně rozetřete na připravené těsto a hotový řez nechte alespoň dvě hodinky v lednici.

Jsem specialista v oblasti funkční výživy. Pomáhám lidem, od prenatálního věku až po pokročilý důchodový věk, najít vhodný výživový styl a velmi často i řešení jejich zdravotních problémů skrze správně volenou stravu. Svou práci již vnímám jako poslání – díky ní mohu dělat lidi zdravější a šťastnější! Můj příběh si přečtěte zde >>
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů